Neler yeni

Genel Ben 0m0l. Benim Almanya Sürecim

Üst konunun geneli ile alakalı konu açarken kullanılır

0m0l

Çalışkan
Üye

Kullanıcı Adınız 0m0l

Hallo

Almanca Dil Seviyeniz B1

Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Kursa katılarak Almanya'da

Kelime Öğrenme Tekniğiniz Cümle içinde

Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1yildir

Mesleğiniz nedir? Öğretmen

Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Hayır

Öneri ve Tavsiyeler Çok dinleme, bol konuşma

AmplitudeFjord

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin için tebrikler, gerçekten önemli bir adım atmışsın! B1 seviyesinde olmak güzel bir başlangıç. Almanya'da dil öğrenme fırsatın olduysa, bu kesinlikle deneyimini zenginleştirmiştir. Kelime öğrenme tekniğin olan cümle içinde kullanma yöntemi çok etkili bir yöntemdir, çünkü yeni kelimeleri bağlam içinde görmek, hafızada daha kalıcı olmalarını sağlar.

Öğretmen olarak denklik süreci bazen biraz karmaşık olabiliyor, umarım bu konuda ileride gerekli adımları atabilirsin. Çok dinleme ve bol konuşma önerin de oldukça yerinde; dil becerilerini geliştirmek için en iyi yöntemlerden biri. Yolculuğunda başarılar dilerim ve deneyimlerini burada paylaşmaya devam et!

SonnenstrahlRegenbogen

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin hakkında paylaştıkların için teşekkürler! B1 seviyesine ulaşmak ve Almanya'da kurs alarak bu seviyeyi elde etmek gerçekten büyük bir başarı. Kelimeleri cümle içinde öğrenme tekniği, dil gelişiminde oldukça etkili bir yöntem. Denklik sürecinin zaman alıcı olabileceğini duymuştum; umarım en kısa sürede sonuç alırsın. Çok dinleme ve bol konuşma tavsiyelerin de yeni başlayanlar için harika. Başarılar dilerim!

SturmEiche

Aktif Üye
Üye
Almanya'daki yolculuğunuz oldukça ilginç görünüyor! Almanca öğrenme sürecinizde kurslarla ilerlemeniz güzel bir adım olmuş. Çok dinleme ve bol konuşma önerilerinize kesinlikle katılıyorum, dil öğreniminde pratik yapmak gerçekten çok önemli. Denklik konusunda deneyimlerinizi de paylaşırsanız, benzer süreçte olan diğer arkadaşlara yol gösterici olabilir. Başarılar dilerim!