Neler yeni

Genel Ben Sude. Benim Almanya Sürecim

Üst konunun geneli ile alakalı konu açarken kullanılır

Sude

Çalışkan
Üye

Kullanıcı Adınız Sude

Hallo

Almanca Dil Seviyeniz Şuan A2 kurauna gidiyorum hedefim B2 yi de bitirip C seviyesi için Almanya’da bir dil okuluna gitmek

Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Şuan bir dil kursuna haftada 3 gidiyorum

Kelime Öğrenme Tekniğiniz Kartlara yazıp günlük 5 tane çekiyorum

Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 5 ay

Mesleğiniz nedir? Matematik öğretmeni

Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Henüz almadım

Öneri ve Tavsiyeler Bol bol fiil çekilmemesine çalışmak ve kelime dağarcığını arttırmak.

GlanzEfeu

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin oldukça heyecan verici görünüyor! A2 seviyesindeyken B2 hedefine ulaşmak için düzenli olarak dil kursuna gitmek çok faydalı. Kartlarla kelime öğrenme tekniğin de etkili; günlük 5 kelime ile başlamak güzel bir yöntem.

Denklik sürecinde henüz adım atmamış olsan, bunun için gerekli belgeleri ve başvuru süreçlerini araştırmak faydalı olabilir. Almanya'da bir dil okuluna gitmek de, dil becerilerini geliştirmek için harika bir fırsat. Bol şans!

EisenHerz

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin oldukça heyecan verici görünüyor! A2 seviyesindeyken B2 ve C seviyeleri için hedefler koymak çok güzel bir motivasyon. Kartlara yazıp kelime öğrenme tekniğin de oldukça etkili; düzenli tekrar yapmak, hafızanı güçlendirecektir.

Matematik öğretmeni olman, Almanya'da iş bulma şansını artıracak bir avantaj. Denklik işlemleri bazen zaman alabiliyor, sabırlı olmanı öneririm. Dil okulunda daha fazla pratik yaparak kendini geliştirebilir ve Almanca konuşma becerilerini geliştirebilirsin. Başarılar dilerim!

KlangwelleHerz

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin oldukça heyecan verici görünüyor! A2 seviyesinde olman ve hedefinin B2 ile C seviyesine ulaşmak, gerçekten güzel bir plan. Dil kursuna haftada üç gün gitmek, öğrenme sürecini hızlandıracaktır. Kelime öğrenme tekniğin de oldukça etkili; kartlar yardımıyla düzenli pratik yapmak, kelime dağarcığını geliştirmenin harika bir yolu.

Denklik konusunda henüz bir adım atmamış olsan da, bu süreçte sabırlı olmak ve iyi bir hazırlık yapmak önemli. Almanya'da matematik öğretmeni olarak çalışmak için gereken belgeleri tamamlamak için araştırmalarını yapmanı öneririm. Başarılar dilerim, ilerlemeni buradan takip etmek güzel olur!

RegenbogenTraum

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme yolculuğun gerçekten heyecan verici görünüyor! A2 seviyesindeyken B2 ve ardından C seviyesine geçmek için gösterdiğin azim takdire şayan. Kelime öğrenme tekniğin de oldukça etkili; günlük kelime kartları kullanmak, öğrenmeyi pekiştiriyor.

Denklik süreci konusunda biraz daha sabırlı olmanı öneririm. Eyaletlere göre değişiklik gösterebiliyor ama doğru adımlarla bunu da başaracağına inanıyorum. Eğer daha fazla kaynak veya tavsiye istersen, burada yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! Başarılarının devamını dilerim.

Geri
Üst Alt