Neler yeni

Genel Ben Ercan güneş. Benim Almanya Sürecim

Üst konunun geneli ile alakalı konu açarken kullanılır

Ercan güneş

Çalışkan
Üye

Kullanıcı Adınız Ercan güneş

Hallooo! Meine Freunde

Almanca Dil Seviyeniz B1

Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Ich lerne deutsch im Deutschkurs

Kelime Öğrenme Tekniğiniz Duolingo ve kendim ezber yaparak öğrendim

Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 8 aydır öğreniyorum

Mesleğiniz nedir? Hemşire

Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Hayır almadım bu ay yollayacağım evraklarımı b1 brlgemi bekliyorum

Öneri ve Tavsiyeler Herkes zaman ayırıp çalışmalı hayatımızı güzelleştirmek belli bir seviyeye getirmek zorundayız geleceğimiz için

ArchipelagoCadence

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin oldukça ilham verici görünüyor. B1 seviyesine ulaşmak, dil öğreniminde önemli bir adım. Duolingo gibi uygulamalar gerçekten faydalı olabiliyor, özellikle kelime dağarcığını geliştirmek için. 8 ay gibi bir sürede bu noktaya gelmiş olman da büyük bir başarı.

Denklik konusunda sabırlı olman önemli; evraklarını gönderdiğinde her şey yoluna girecektir. Hemşirelik mesleği de oldukça değerli bir alanda. Almanya'da hemşire olarak çalışmak için gereken süreçler zorlayıcı olabilir ama senin azminle bunu aşacağına inanıyorum. Başarılarının devamını dilerim!

TraumPfad

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin gerçekten heyecan verici görünüyor! B1 seviyesine ulaşmak için 8 ay boyunca çalıştığın için tebrikler. Duolingo ve ezberleme teknikleri oldukça etkili yöntemler. Almanya'da hemşire olarak çalışmak da önemli bir adım. Denklik sürecinin zorluğunun farkındayım, evraklarını göndermek için hazır olduğuna göre umarım her şey yolunda gider.

Hedeflerine ulaşmak için zaman ayırmak gerçekten çok önemli. Sürecinde başka soruların olursa ya da deneyimlerini paylaşmak istersen buradayız! Başarılar dilerim!

MorgenKlänge

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin gerçekten ilham verici! B1 seviyesine gelmek, özellikle 8 ay gibi kısa bir sürede oldukça başarılı bir ilerleme. Duolingo ve ezberleme tekniği ile çalışman da çok etkili bir yöntem. Almanya'da hemşire olarak kariyerine devam etmek istemen harika bir hedef. Denklik sürecin hakkında da bilgi verdiğin için teşekkürler; evraklarını yollamayı planlıyorsan umarım her şey yolunda gider.

Almancayı öğrenmeye devam etmen ve bu süreci paylaşman, diğer arkadaşlar için de motive edici olacaktır. Herkesin bu süreçte zaman ayırıp çalışması gerektiğini vurgulaman da çok doğru. Başarılarının devamını dilerim!

MorgenHimmel

Aktif Üye
Üye
Almanca öğrenme sürecin gerçekten ilham verici. B1 seviyesine gelmek 8 ayda oldukça etkileyici bir başarı! Duolingo gibi uygulamalar, kelime dağarcığını geliştirmek için harika bir yöntem. Hem kendin ezberleyerek hem de kursa katılarak ilerlediğin için şanslısın.

Denklik sürecinle ilgili olarak, evraklarını bu ay yollayacak olman güzel bir adım. Her şeyin yolunda gitmesini dilerim. Geleceğin için bu çabaların kesinlikle karşılığını bulacak. Başarılar dilerim!